Annonce
Siden Christina Nebel blev fødevaregodkendt og begyndte at sælge bolsjer via sin hjemmeside og Facebook, er det gået ret stærkt. Inden for de nærmeste måneder håber hun at kunne arbejde mindre ugentligt som vikar som social- og sundhedsassistent, så hun kan bruge den dag på bolsjefremstilling. Foto: Yilmaz Polat
Egtved Posten

Godt nyt til slikmunde; Christina fremstiller bolsjer, der smager som i gamle dage

Christina Nebel begyndte for et halvt års tid siden at fremstille bolsjer for sjov. Nu er hun blevet fødevaregodkendt og sælger smagfulde bolsjer via webshop og Facebook.
Annonce
  • Siden Christina Nebel blev fødevaregodkendt og begyndte at sælge bolsjer via sin hjemmeside og Facebook, er det gået ret stærkt. Inden for de nærmeste måneder håber hun at kunne arbejde mindre ugentligt som vikar som social- og sundhedsassistent, så hun kan bruge den dag på bolsjefremstilling. Foto: Yilmaz Polat
  • Christina Nebel fremstiller og sælger bolsjer, men hun vil på sigt også gerne tilbyde kurser eller venindeaftener, hvor hun kan lære andre de grundlæggende teknikker i bolsjefremstilling. Foto: Yilmaz Polat
  • Afhængig af, hvilken smagsvariant og sværhedsgrad af bolsjer hun vælger, fremstiller Christina Nebel typisk mellem et halvt og et helt kilo færdige bolsjer på mellem en halv og en hel time. Foto: Yilmaz Polat
  • Cola-aroma og brun farve bliver blandet i den flydende sukkermasse, som i løbet af få minutter er klar til at blive rullet og hakket til bolsjer. Foto: Yilmaz Polat
  • Jordbær-lakrids-bolsjer er en af Christina Nebels egne smagsvarianter, og den har vist sig at være ganske populær. Det er sjovt at eksperimentere med forskellige smagssammensætninger, synes hun. Foto: Yilmaz Polat

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce