Annonce
På 4H Madskolen i Egtved gik alle 40 elever entusiastisk til værks, også selvom det betød at de skulle have fingrene i fisk og skæl. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtved Posten

Hjemmekærnet smør, friske fisk og fyrre flittige børn

På årets 4H Madskole i Egtved har der i hele uge 27 været kæmpe arbejds-iver, multitaskende børn og unge, der har lært at lave mad fra bunden.

Annonce
  • På 4H Madskolen i Egtved gik alle 40 elever entusiastisk til værks, også selvom det betød at de skulle have fingrene i fisk og skæl. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Når man selv laver mad, opdager man pludselig hvor det hele kommer fra og hvordan det egentligt ser ud. Foto: Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Mandskolens elever har alle skrevet postkort til deres instruktører, hvor de kommer med tilbagemeldinger omkring hvordan de synes det er at gå på madskolen i Egtved. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Kuvertbrød i lange baner er her på vej. For i aften kommer forældrene og spiser med, - så fint skal det da være. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Og hvordan er det så lige man håndterer sådan en ørred? Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Der blev flittigt snittet, skåret og tilberedt.Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Med hænderne i dejen og højt humør, så går det bare derudad. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce