På årets 4H Madskole i Egtved har der i hele uge 27 været kæmpe arbejds-iver, multitaskende børn og unge, der har lært at lave mad fra bunden.
Copy link address
Christina Mosegaard (chmo@give-avis.dk)
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
På 4H Madskolen i Egtved gik alle 40 elever entusiastisk til værks, også selvom det betød at de skulle have fingrene i fisk og skæl. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Når man selv laver mad, opdager man pludselig hvor det hele kommer fra og hvordan det egentligt ser ud. Foto: Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Mandskolens elever har alle skrevet postkort til deres instruktører, hvor de kommer med tilbagemeldinger omkring hvordan de synes det er at gå på madskolen i Egtved. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Kuvertbrød i lange baner er her på vej. For i aften kommer forældrene og spiser med, - så fint skal det da være. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Og hvordan er det så lige man håndterer sådan en ørred? Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Der blev flittigt snittet, skåret og tilberedt.Foto: Christina Møgelvang Mosegaard -
Med hænderne i dejen og højt humør, så går det bare derudad. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard