Annonce
Nagham Gorgis er oprindeligt fra Irak. Hun har boet i Egtved i 19 år. Hun stornyder at kunne dele ud af sin madkultur og ikke mindst få en snak med de mange, som på dagen lagde vejen forbi hendes humus, falafler - og meget mere til. Foto: Mette Mørk
Egtved Posten

Når mad kan skabe samtale og åbenhed

På Fest- og Kulturugens sidste dag, søndag, drog Egtvedborgere på opdagelse i fremmede smags- og kulturoplevelser ved Etnisk Dag på Egetoft Aktivitetscenter.
Annonce
  • Nagham Gorgis er oprindeligt fra Irak. Hun har boet i Egtved i 19 år. Hun stornyder at kunne dele ud af sin madkultur og ikke mindst få en snak med de mange, som på dagen lagde vejen forbi hendes humus, falafler - og meget mere til. Foto: Mette Mørk
  • Jolanta Frempong (yderst til højre) kunne med stor entusiasme fortælle om de spændende retter, man kunne smage på. Foto: Mette Mørk
  • Interessen for spændende eksotiske retter var stor. Her serveres afrikanske retter fra Cameroun. Blandt andet blev der budt på gryderetter og yams. Foto: Mette Mørk
  • Asma Atallah og hendes datter Nour bød på både syriske og egyptiske retter. Asma Atallah er oprindeligt syrisk, hendes mand er fra Irak. Sammen er de kommet hertil fra Egypten, hvor de har boet i mange år. Og i dag bor de med deres to børn i Kolding. Asma Atallah har ikke længere sine forældre, og blandt andet derfor holder hun meget af at kunne være sammen med danskere af den ældre generation. Det giver hende noget af det, hun mangler. Foto: Mette Mørk
  • Familien Suzuki med Junya, Ryoko og deres fem-årige søn Yoshiya fra Japan har boet i Egtved i seks år. Faderen Junya arbejder til dagligt på Lego. Foto: Mette Mørk
  • Der er både lagkage med flødeskum og frikadeller på det danske bord. Foto: Mette Mørk
  • Yaw, Zofia og Kelvin Frempong havde også nogle hyggelige timer, hvor de var til stor hjælp i boderne. Foto: Mette Mørk
  • Jolanta Frempong (yderst til højre) kunne med stor entusiasme fortælle om de spændende retter, man kunne smage på. Foto: Mette Mørk
  • Interessen for spændende eksotiske retter var stor. Her serveres afrikanske retter fra Cameroun. Blandt andet blev der budt på gryderetter og yams. Foto: Mette Mørk

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce