Annonce
Egtved Slagtehus oplever stor interesse for at bestille mad ud af huset, og især de mange tapasretter er populære. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
Egtved Posten

Nye tider, flere pølser, mere mad og meget mere butik

Hos Egtved Slagtehus bliver de ved med at udvikle sig og følge med tiden. I dag spiller de på mange flere strenge end hidtil, med blandt andet et pølsemageri, en optimeret butik og nyt køkken til mad ud af huset.

Annonce
  • Egtved Slagtehus oplever stor interesse for at bestille mad ud af huset, og især de mange tapasretter er populære. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard
  • Aksel Grosen (tv), indehaver af Egtved Slagtehus, ansatte i foråret Lars Theilgaard (th) til slagtehusets nye pølsemageri, og henover sommemren er produktionen af pølser blevet fordoblet. Foto: Christina Møgelvang Mosegaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce