Her får du en bid af et land med stor gæstfrihed: 'Gæsterne skal ikke spise det, de plejer'
Så snart man tager plads ved et af de små borde i boden Afrika Kitchen, mærker man Bilel Oueslatis passion for mad. En passion, som han har med hjemmefra. Derfor elskere han, når gæsterne lader ham bestemme.
Copy link address
Flemming Larsen flla@vafo.dk
Annonce
Indehaveren af Afrika Kitchen by Nordafrika, Bilel Oueslati, vil gerne opdrage lidt på sine gæster. De skal ikke spise det, de plejer. Foto: Flemming Larsen
Turen gik til Afrika Kitchen by Nordafrika, blandt andet fik vi serveret paneret kylling med hjemmerørt trøffelmayo. Foto: Flemming Larsen
Vi får serveret en lille skål med couscous, hvor kødet er så mørt og hvor serveringen med blandt andet cashewnødder og rosiner, gør det til en smagsoplevelse. Foto: Flemming Larsen
Lad værten bestemme, fortæl ham hvor sulten du er og hvad dit budget er. Foto: Flemming Larsen